Okulumuz Sporda Başarıya Doymuyor.

Mardin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okul Sporları Küçük Kızlar Futbol Müsabakaları büyük heyecana sahne oldu. Okulumuz final grubunda; Artuklu Şehit Uğur Palancı Ortaokulunu 3-0, Yeşilli 19 Mayıs Ortaokulunu 1-0 ve Derik Şehitler Ortaokulunu 2-0 yenerek Mardin Şampiyonu oldu.

Bu sene il merkezinde düzenlenen Okullar Arası Atletizm ve Dart yarışmalarının ardından Futbolda da büyük bir başarıya imza atan Sakızlı Ortaokulu öğrencilerimizi, başarılarda emeği geçen Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenimiz Kağan UĞUR' u, Okul İdarecilerimiz İbrahim UTMA ve Serkan KIZTANRI’ yı tebrik ediyor, 26 Nisan’ da Siirt’ te düzenlenecek grup müsabakalarında takımımıza şimdiden başarılar diliyoruz. Ayrıca öğrencilerimize ulaşım ve yemek imkânı sağlayan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Şah AYDINER’ e, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Recep YETİŞTİREN’ e ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Personelimiz Ferdi ÇELİK’ e çok teşekkür ediyoruz.

Yayın: 21.03.2024 - Güncelleme: 21.03.2024 16:15 - Görüntülenme: 32