Nis

Atatürkün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı coşkuyla kutladık. Törene emek verip hazırlanan tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize olmak üzere izlemeye gelen köy halkına teşekkür ederiz.

Ara

Mardin İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yakup SARI´nın davetiyle okulumuz öğretmenlerinden Zeynep KOPUZOĞLU ve Cansu KORKMAZ ile birlikte 6/A sınıfı öğrencilerimiz Mardin gezisine katılmış olup İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yakup SARI´nın ellerinden hediyelerini almışlardır.

Ara

Okulumuz Öğretmenlerinin katılımıyla Yerli Malı Haftası kutlandı.

Ara

Okul İdaresi ve Öğretmen Arkadaşlarımız Por Mezrasından öğrencilerimizi okula getiren Şoförümüz Abdülhamit TEKİN´in evinde ziyafete davet edildi.

Kas

Çocuklarımızın yetişmesinde emekleri geçen çok değerli meslektaşlarımızın öğretmenler gününü kutlamak için okul yönetimi tarafından akşam yemeği düzenlendi.

Kas

Müdür Yardımcımız Hüseyin YAZICI, Okul Psikolojik Danışmanımız Zeliha KOCA, Fen ve Teknoloji Öğretmenimiz Ezine ÖZASLAN ve Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Hatice DALGIÇ okulumuzdaki 8.sınıf öğrencilerinin velilerini ziyaret ederek çocukların okula devamlılığı, okul dışı zamanda verimli ders çalışılması, kurslara gereken hassasiyetin gösterilmesi ve yeni sistem hakkında velilerin bilgilendirilmesi başlıklarını görüşerek verimli bir ziyaret gerçekleştirdi.

Kas

Okul Müdürümüz Gökhan KAYA, Müdür Yardımcımız Hüseyin YAZICI ve Okul Psikolojik Danışmanımız Zeliha KOCA Sakızlı Köyü kırsalında traktör kazası geçiren öğrencilerimizin evlerine giderek kendilerine ve ailelerine geçmiş olsun dileğinde bulundu.