MARDİN / MAZIDAĞI - Sakızlı Ortaokulu

Ekm

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında Sakızlı Ortaokulunda Ömer Halisdemir'in dilinden hazırlanan mektup, her sınıfa Beritan Ay isimli öğrenci tarafından iletildi ve okundu. Ömer Halisdemir ve diğer 15 Temmuz şehitlerimiz saygıyla anıldı.

Haz

Bilim şenliğimize katkılarından dolayı Fen Bilimleri öğretmenimiz Nesime DEĞİRMAN ve Bilişim Teknolojileri ve Yazılım öğretmenimiz İsmet GÜMÜŞ'e teşekkürler.

May

8. Sınıf öğrencilerine yönelik il genelinde düzenlenen deneme sınavına öğrencilerimiz de katılım sağladılar.

May

Teknoloji ve Tasarım öğretmenimiz Emine Akkurt ve öğrencilerimiz, okulun imkanları dahilinde hem öğrencilerimizin hayal gücünün gelişmesine katkı sağlamak hem de atık malzemeleri kullanarak doğanın kirlenmesini önlemek amacıyla Karma Sergi hazırladılar. Sergimize Mazıdağı İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mustafa GÖRMÜŞ, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Özgün BİLGE, Mazıdağı Ak Parti İlçe Başkanı Zeki YETİŞTİREN, Mazıdağı İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Şah AYDINER, İlçe Emniyet Amiri Hatip ATEŞ, öğrenci velilerimiz ve köy halkımız katıldılar. Karma Sergimiz ayrıca Çalıkuşu Dergisi' nde de yayınlandı.