Ock

5.Sınıflarda İzzettin Dağdelen,6 Sınıflarda Nurnaz Dağlı,7.Sınıflarda Havva Ay,8.Sınıflarda Gülşah Temel öğrencilerimiz yıldız öğrenci olarak seçilmiştir.Örnek davranışlardan dolayı öğrencilerimizi kutlarız.

Ock

Ara

Sakızlı Ortaokulu’ nun Altın Çocukları da başarılara imza atmaya devam ediyor.

Mardin geneli düzenlenen Okul Sporları Atletizm/Kros Yarışmalarında;

Sakızlı Ortaokulu öğrencilerimiz; 32 Takımın katıldığı Yıldız Erkekler kategorisinde il  2️⃣.si, 29 Takımın katıldığı Yıldız Kızlar kategorisinde ise il 5️⃣.si olmuşlardır.

İlçemize bu gururu yaşatan kıymetli öğrencilerimizi ve emeği geçen Beden Eğitim Öğretmenimiz Kağan  Uğur’ u tebrik ederiz.

Ara

5.Sınıflarda Ahmet Dağlı,6 Sınıflarda Behiye Nur Ay,7.Sınıflarda Vezire Temel,8.Sınıflarda Feride Dağlı öğrencilerimiz yıldız öğrenci olarak seçilmiştir.Örnek davranışlardan dolayı öğrencilerimizi kutlarız.